„Rafaello” by Ann

 

Å være en stor fan av sunne søtsaker, føler vi oss forpliktet til å gi deg nye oppskrifter på denne deilige godbiten. I dag presentere vi en Rafaello-lignende versjon.

Hva med en søndag ettermiddag fylt med kokosaroma? For oss høres det bra ut (og smaker!) Utmerket! God appetitt!

Slik gjør du får å lage sunt Rafaello:

Dynk dadlene i varmt vann. Skyll hirsegryn to ganger i rennende vann og kokte i kokosmelk (jeg tilsatte litt vann). Kok den til grynene absorberte all melken og lot den avkjøles. Så bland grynene med dadler, krydder, kokosnøttpasta og vaniljeekstrakt. Trill baller med en mandel inne i hver. På slutten belagt dem med rivet kokosnøttkjøtt  og nedkjølt over natten.

INGREDIENSER: 

1/2 kopp (ca. 8) dadler

1/3 kopp hirse gryn

2 hopede spiseskjeer kokosnøttpasta

1 ss vaniljepulver noen få dråper vaniljeekstrakt

1 ts kanel

1 ts kardemomme

flere mandler

1/2 kopp rivet kokosnøttkjøtt

Velbekomme!